История на компанията

Lavender World : История за страст и отдаденост

Имало едно време  съпруг и съпруга на име Венцислав и Нели Вълкови, които били привлечени по лавандулата и нейните безброй ползи. Докато работел като инспектор в първия орган за контрол на биологичното земеделие, Венцислав постоянно бил хипнотизиран от красотата на лавандуловите полета. Тогава той и Нели решават да засадят собственото си лавандулово поле от 11 дКа и да донесат магията на лавандулата на света.

През 2022 г. те  защитават фигуративен знак и словестни елементи със символа на Хисаря, близкия туристически град, известен със своята римска крепостна стена, отразяваща туристическия аспект на техните продукти. Страстта на двойката към лавандулата е техен поминък и те се посветиха на споделянето на красотата и ползите от това невероятно растение със света.

В Lavender World посетителите са усмихнати и емоционални в спокойна и красива среда, изпълнена със сладък аромат на лавандула. През лятото лавандуловото поле се превръща в популярна дестинация както за туристите, така и за местните жители, които идват да се снимат, да се отпуснат и да се свържат с природата. С живописните пейзажи и декори за снимки, Lavender World предлага не просто продукт, а незабравимо изживяване.

Двойката полага големи грижи при ръчната изработка на своите продукти, включително висококачествено лавандулово масло, сапуни и лавандулова вода, идеални за хора с проблемна кожа и акне. В производствения процес се използват само най-свежите лавандулови цветове от собственото им поле, което гарантира ефективността и ефективността на тези продукти.

В Lavender World вярват, че животът е по-добър с лавандула и се ангажират да споделяте нейната красота и ползи със света. Те ви канят да се присъедините към тях в това пътуване и да откриете сами магията на лавандулата.

Историята на Lavender World е история на страст, отдаденост и любов към природата. Изпитайте магията на лавандулата и създайте спомени, които ще останат за цял живот.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки